NUTELLA
OPILTXOAK
PATATA-TORTILA

Nutella

Beganoa

  • Osagaiak:
    • Hurrak – 100g
    • Oliba olioa – 50ml
    • Azukrea – 50g
    • Kakao purua  – 20g
    • Banilla – 1 koilaratxokada
    • Soja esnea – 100ml

 

  • Nola egin?

Hemen azpian duzuen bideo honetan ikusi dezakezue nola egin dugun nutella begano eder ederra:

 

 

Opiltxo

Beganoak

  • Osagaiak:
    • Platanoa – erdia eta heldua
    • Olo malutak – 150g
    • Esne begetala – 330ml
    • Liho haziak – 3 koilaratxokada
    • Kanela – 1 koilaratxokada
  • Nola egin?

Hemen azpian duzuen bideo honetan ikusi dezakezue nola egin ditugun opiltxo begano eder ederrak:

 

 

 

Patata-Tortilla

Beganoa

  • Osagaiak:
    • 800g patata
    • 16 koilarakada irin
    • 16 koilarakada ur
    • Tipula, aukerakoa
    • Baratxuri ale bat, aukerakoa

 

  • Nola egin?

Hemen azpian duzuen bideo honetan ikusi dezakezue nola egin dugun patata-tortilla begano eder ederra: